Schilderijen Expo - exposities 

Schilderijenexpo.nl is sinds 1995 actief in Nederland met het organiseren van schilderijen exposities. Op deze exposities proberen wij de kunst voor een groot publiek toegankelijk te maken. Wij kopen direct bij diverse kunstenaars uit binnen en buitenland in en hebben zoals u op de site kunt zien een zeer gevarieerd aanbod gecreëerd.

Talent voor een betaalbare prijs

De kunstenaars bij wie wij kopen zijn vaak (nog)onbekend echter wel zeer getalenteerd en gedreven in het streven naar een perfect geschilderd werk, voor u houdt dit in dat wij een prachtig schilderij voor een zeer betaalbare prijs kunnen aanbieden.
 

Onze collectie

Onze collectie is zeer divers en omvat verschillende stijlen van impressionistisch tot landschapschilderingen en stillevens, ook hedendaags modern is ruim vertegenwoordigd waarbij vaak wordt ingespeeld op de huidige woontrends.

Echter ook klassieke meesterwerken zoals oud hollandsche landschappen, winters en stadsgezichten die nergens anders meer te koop zijn hebben wij voor mooie prijzen op onze site staan.

Heeft u ook al jaren een lege plek boven de bank, in de slaapkamer of op uw werkplek dan kunt u bij ons tegen een zeer scherpe prijs een schitterend stuk handgeschilderde kunst aanschaffen om deze lege plek of plekken eindelijk eens aan te kleden.
 

Een opdracht voor een schilderij

Heeft u zelf een idee om te laten schilderen, niets is ons te gek, wij hebben al talloze dierbare herinneringen van klanten op doek mogen zetten, van binnenvaartschip tot bedrijfspand en van vriend(in) tot echtgenoot(e), honden katten en zelfs cavia’s zijn vereeuwigd.
Mocht het schilderstuk toch niet bevallen dan loopt u geen enkel risico want u kunt het binnen 8 dagen zonder opgaaf van reden gewoon naar ons terugsturen waarna wij het volledige aankoopbedrag terugstorten.
 

Kunst uitleen

Voor bedrijven hebben wij een kunstuitleen service waarbij ter plaatse samen wordt gekeken naar de mogelijkheden om uw werkomgeving met sfeervolle schilderijen te veraangenamen, bel of mail gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak.
 

Op Locatie

Vindt u het niet erg om een stukje te rijden dan is het bij ons in Wormerveer mogelijk om het door u uitgezochte doek te bekijken en tevens kunt u een blik werpen in het atelier van de kunstschilder die u ook op de site vertegenwoordigd ziet.

Direct in de omgeving bevindt zich de Zaanse Schans waar menig schilder inspiratie heeft opgedaan en waar de eerste winkel van Albert Hein nog elke dag geopend is, verder is het strand een kwartier verwijderd van ons en Amsterdam, de andere kant op, is ook slechts een kwartier rijden, kortom u kunt er altijd een dagje uit van maken en uiteindelijk met een prachtig kunstwerk huiswaarts keren!